duminică, 9 august 2009

Cea mai drăguță prezentatoare de la Realitatea TV – Melania Medeleanu

E o părere pur personală, însă cu siguranță împărtășită și de alții!

Melania Medeleanu este redactor-prezentator al jurnalelor din prime time. Lucrează la Realitatea TV din 2002. Eu am descoperit-o acum aproximativ un an, de când am început să mă uit mai des pe Relitatea TV, și de fiecare dată mă încântă cu zâmbetul ei și cu ochii de-un albastru fermecător.

Plus că e și bună în ceea ce face - a primit in 2005 în cadrul galei premiilor naționale de televiziune, premiul pentru cel mai bun jurnal de știri.

Ziceți si voi – nu-i așa că-i drăguță? Ba mai mult, nu-i așa că-i cea mai drăguță prezentatoare de la Realitatea TV (pentru o analiză corectă aici găsiți pozele, ba chiar și informații, despre toate prezentatoarele Realității TV).


Zâmbetul ei …. ;)

17 comentarii :

Mihai Zamfiroiu spunea...

asa e...
cam ai dreptate !
:)

Anonim spunea...

Offtopic: te-am adaugat la Link Exchanges :) Mersi!

Tivadar Emanuel spunea...

Cristina - cu placere! Sper sa revi cu drag pe blogul meu!

U-pH spunea...

Am sa fiu un pic mai rautacioara. Personal, cred ca tie iti place de aceasta prezentatoare. Din CV-ul ei nu reiese o cariera remarcabila. Sunt alte prezentatoare, la alte televiziuni mult mai bine pregatite si care arata si bine. Ceea ce nu imi place la RealitateaTV si nici la alte televiziuni este apartenenta politica, pro sau contra Geoana, Basescu. Parerea mea e ca o televiziune reprezinta si informeaza poporul si din acest motiv ar trebui sa fie apolitice.
Bafta !(la orice)

Tivadar Emanuel spunea...

Nu ai fost deloc rautacioasa! Nu-s fanul ei, doar ca, da, recunosc, imi place mult ca femeie :D. Am aflat de curand ca a fost (si probabil ca inca este) pe pozitia 38 in topul celor mai dorite 50 de femei (nu stiu insa si in ce an a fost realizat acest top).
Cu siguranta sunt alte prezentatoare cu o cariera mult mai de admirat, eu prezentam analiza mea referitoare la cele mai dragute dintre ele si mie de Melania imi place cel mai mult :D.

Corect spus - ar trebui sa fie apolitice, da nu prea e asa, la fel cum nici ziarele sau portalurile de stiri online nu respecta acest principiu. La urma urmei banul inseamna putere si controleaza aproape(sunt optimist?) totul.

Bafta si tie - in tot si toate!

aventoro spunea...

sunt de acord, si are si simtul umorului

Imi place mai ales cand o pufneste rasul la cate o stire

Tivadar Emanuel spunea...

Sergiu, da, e intr-adevar simpatica cand o pufneste rasul. Are un ras foarte natural.

Andrei Răduţu spunea...

Eu nu ma prea uit la TV...spre deloc:D...stiu despre cine vorbesti, dar nu as putea sa spun ca am o parere intr-un fel sau altul...daca tie iti place, atunci este de ajuns:)

Tivadar Emanuel spunea...

Dintre pprezentatoarele de la Realitatea Tv ea e cea mai draguta! sunt si altele mult mai dragute ... dar noah nu-s prezentatoare la Realitatea TV :D.
Imi place si pentru ca are un stil aparte, mai altfel, de a prezenta stirile!

Revin... spunea...

Si mie imi place Melania, eu am remarcat-o de pe cand prezenta stirile la... MTV! Nu credeam ca o sa reuseasca sa se adapteze la formatul Realitatea, dar se pare ca a reusit. E genul care sparge tiparul "robotel de stiri" de la Pro, sau "intepata de la stiri" de la Antene.

Tivadar Emanuel spunea...

Ioan, sincer nu stiam ca a fost prezentatoare la MTV - wow - merci de informatie! :-)
Foarte adevarata ultima parte a comentariului tau - are ea ceva mai ...fain ... si e foarte naturala tipa! pfoiii..zambetul ei .. ;))

Anonim spunea...

Daca a jucat sah de performanta sig
ur e desteapta foc.Pacat ca nu a av
ut noroc in dragoste ar fi avut co
pi frumosi.Dar niciodata nu e prea tarziu.ionica

Tivadar Emanuel spunea...

@Ionica: Se vede pe zambetul ei ca e desteapta :D! Asa cum zici: niciodata nu e prea tarziu! :-)
Numai bine, multumesc pentru vizita si comentariu si te mai astept p'aci! :-)

v. spunea...

sa ne bucuram asadar ca in Melania vede toata lumea fata de la televizor si-atat. daca ati inceta sa fiti asa jalnici...

Tivadar Emanuel spunea...

@v.: ma rog ... fiecare intelege ce vrea si mai ales cum vrea...

Cristian spunea...

Mie imi place mult de Carmen Bruma. Si Melania e draguta, dar probabil imi plac mie mai mult cretele genu Bruma sau Mihaela Radulescu. Ca stiriste, Andreea Berecleanu e superba, aia de face si Dansez pt tine e o super femeie, o donisoara mai cumintica dar fermecatoare mi se pare Maria Coman de la A3, de fiecare daca cand o prind, nu pot schimba canalul.

Tivadar Emanuel spunea...

Cristian - multumesc mult pentru parerile tale!

Apoi da - iti plac cretele ;)!

Daca ar fi sa aleg intre Carmen Bruma, Andreea Bereclena si Maria Coman as alege detasat Andreea B. - bine...asta din punct de vedere al frumusetii...ca din alte puncte de vedere ar trebui facute niste 'sapaturi' :))) Dar n-am eu sansa aia! :)))

Ce ti se intampla tie legat de Maria Coman mi se intampla mie legat de Melania :))). Eu raman la Melania a mea :))) - orice ar fi! :D:))

Blog Widget by LinkWithin