luni, 21 mai 2012

Pedalând prin Maramureş, în natură

Ieri, 20 mai 2012, am reluat un traseu frumos, facut azi-toamna, si anume: Baia-Mare - Baia Sprie - mina Suior - Poiana Boului - Hanul lui Pintea - coborare catre Mara - Izvoare - Baraj - Baia Mare - traseu prezentat amanuntit aici.
Dupa ce am ajuns in cartierul Firiza a inceput o ploaie puternica, motiv pentru care m-am oprit intr-o statie de autobuz. Am stat acolo cam 20 minute, admirand ploaia.
M-am pornit din statie cand inca picura si fiindca mi-era si putin frig am bagat din greu - treceam prin toate baltile - nu ma interesa de nimic - m-am incalzit rapid - nu ma mai deranjau nici stropii ce cadeau de sus si nici cei ce-i provocam eu sa sara pe mine trecand prin toate baltile :)) Cred ca au fost cei mai rapizi 15 km pe care i-am facut in viata mea cu bitza :)) De racit nu am racit, caci vorba unui amic, daca faci ceva din pasiune si pui mult suflet n'ai cum sa patesti ceva ;-)).
In aceasta tura mi-a trecut prin fata si 2 animale: pe drumul catre Izvoare mi-a trecut din dreapta spre stanga o vulpe si cand coboram de la Izvoare pe drumul asfaltat mi-a trecut din stanga in dreapta o veverita :).

A fost o tura faina, facuta oarecum si in graba (~5 ore) caci trebuia sa ajung in oras destul de devreme.
Blog Widget by LinkWithin