luni, 24 octombrie 2011

Mogosa...toamna

Am vrut sa ajung la Mogosa si pe timp de toamna, ceea ce s-a si intamplat duminica, 23.10.2011 - cand m-am urcat pe bitza avand ca destinatie Mogosa.
Lume putina, vreme destul de rece, o liniste suprema m-au facut sa ma simt extrem de bine in cele peste 2 ore petrecute acolo.
Inca odata pot sa afirm cu toata convingerea ca Mogosa e locul meu preferat!

4 comentarii :

Cris-Mary spunea...

Manu..oficial .. nu dau nici un zbor ..in nici o tara pe ceea ce mi-ai aratat aici .. Superb! Iti multumesc ca ma plimbi prin locuri asa frumoase!

Tivadar Emanuel spunea...

at Cris: m-ai emotionat :D Placerea e de partea mea ;)!


Tot ce-mi pare rau e ca nu am un aparat foto mai bun pentru a face poze si mai reusite ...

Cris-Mary spunea...

Nu conteaza aparatul , mie mi se par foarte reusite pozele si ce reusesti sa transmiti prin ele. Si eu am un aparat bunicel , ideea e ce stii sa faci cu el si ce reusesti sa transmiti .Am multe poze facute cu un aparat compact dar pe care el pretuiesc pt ca am surprins momente asa frumoase !

Tivadar Emanuel spunea...

@Cris: asa mi-am zis si eu in vara - ca e ok aparatul meu ... insa asta era cand faceam poze in drumetiile mele si afara era multa lumina.. pe cand acum duminica era si la un moment dat si putina ceata si pozele nu mi-au iesit asa cum am vrut eu sa iasa ... de la un moment dat conteaza si aparatul ... insa per ansamblu sunt multumit de cel pe care il am acum si nu ma gandesc inca sa-mi cumpar altul :)

Blog Widget by LinkWithin