joi, 16 iulie 2009

Titularizare informatica iulie 2009


Subiect titularizare iulie 2009 - informatică - judeţ Maramureş






Ce părere aveţi despre aceste subiecte?

Pentru a lăsa un comentariu dă click pe link-ul cu ‘COMENTARII’ de mai jos , urmând a scrie comentariul tău şi a-ţi alege identitatea – semnându-te (dacă selectezi ‘Nume/Adresă URL’), rămânând în anonimat (dacă selectezi ‘Anonim’) sau alegând una dintre celelalte două opţiuni posibile. Mulţumesc anticipat tuturor celor care comentează!


10 comentarii :

Anonim spunea...

o sa le postez si eu pe cele de la Brasov... crede-ma.. astea mi se par banale pe langa cele de la Brasov... unde nimeni n-a luat peste 5.50

Tivadar Emanuel spunea...

Crede-ma ca te cred! Chiar mi-ar placea mult sa le vad si pe cele din Brasov! Zi-mi doar unde o sa le postezi!

Anonim spunea...

http://rapidshare.com/files/257101920/subiecte_brasov.rar.html

Aici sunt.. daca vrei le poti posta si pe forumul de la ministerul educatiei... Eu am luat peste 5, sunt al doilea pe judet... sa vad ce prind acuma... (doar 5 oameni din 21 au luat examenul ;) ).

Anonim spunea...

scuze pentru mazgalelile de pe foaie.. dar noah...

Tivadar Emanuel spunea...

Felicitari pentru rezultat!
Am postat link-ul de la tine si aici:
http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=108410&view=findpost&p=1253545 .
Mazgalelile sunt de inteles - oricum am observat ca te-ai evaluat corect! :-)

Tivadar Emanuel spunea...

Am o rugaminte - ai putea sa-mi trimiti un e-mail gol (eventual scrie 'Brasov' - ca sa stiu de la cine e )la tivadar_manu@yahoo.com ? As vrea sa te rog ceva legat de subiectele de acolo - din Brasov si nu as vrea sa o fac aici pe blog. Multumesc!

Dana spunea...

Buna, am si eu o rugaminte:">...ai cumva ceva rezolvari de la examele de titularizare(informatica), partea de didactica? Multumesc!

Tivadar Emanuel spunea...

Buna Dana!
Rezolvari la partea de didactica nici nu stiu daca ai sa prea gasesti. Am mai mult parte de teorie + cateva subiecte - dar nerezolvate.
In schimb auzisem de cartea: 'DIDACTICA INFORMATICII - DE LA TEORIE LA PRACTICA' a d-nei Ioana Magdas - editura Clusium. Eu nu o am - probabil ca o sa mi-o cumpar pe mai incolo; parerile legate de carte sunt impartite. De doresti adresa ei de e-mail (zicea cineva ca ti-o trimite prin ramburs acasa) sau materiale poti a-mi trimite un e-mail la tivadar_manu@yahoo.com . Numai bine si succes in toate!

Dana spunea...

Buna, am cartea doamnei Magdas(mi-e profa la facultate...si pentru un curs de-al dansei vreau o rezolvare de subiect de titularizare partea de didactica:">).Multumesc, Spor!

Tivadar Emanuel spunea...

Am inteles Dana!
Acum am eu o intrebare la tine: unde anume preda? la ce universitate si de unde ? Multumesc!

Blog Widget by LinkWithin