luni, 30 aprilie 2012

Week-end 27-29 aprilie 2012

Poza de mai jos reprezinta un scurt rezumat al week-end-ului 27-29 aprilie 2012.
Am avut parte de un mix intre:
- pedalat (in jur de 100 de km), aer curat, natura, rauri de munte, mina Suior, apus frumos de soare in varf de deal, zapada, lalele, sapat, bronzat mai ales pe spate, cap, si normal ca nu se putea altfel decat si pe nas (deh..daca mi-i asa de mare), copaci infloriti, familie, Lucky, prieteni, slanina, privelisti frumoase, dar si triste totodata, adrenalina, Bloaja, miros de malin - per ansamblu un week-end frumos, un week-end reusit! ;-)

27 aprilie 2012
Dupa aproape 7 luni (ultima data fiind in 30 sept. 2011), am mers din nou acasa, in Cavnic, cu bicicleta, alegand varianta pe la mina Suior. A fost o experienta placuta, cu toate ca, recunosc, am avut putine emotii. Cand am ajuns in varful urcarii soarele imi facea deja cu mana. Coborarea a fost plina de apa pe drum, pe margini, in zona din apropiere de Cavnic, era zapada acoperita de frunze, ba chiar intr-o curba era si gheata pe jos. A fost interesant sa vad zapada la aproximativ 4 km de locul unde eu locuiesc, unde de altfel nu mai este zapada deloc de aproximativ 3 saptamani.
28 aprilie 2012
Aproape toata ziua am sapat pe o temperatura la in jur a 30 de grade. Spre seara am facut o tura cu bitza in padurea din apropiere.
Seara am mancat niste slanina :D Da, si Lucky a mancat niste slanina ;))


29 aprilie 2012
Duminica am facut un traseu interesant si frumos, pe care sper de altfel sa-l repet intr-un viitor nu foarte indepartat, alaturi de trupa Cocosii de Munte din Cavnic: Cavnic - drumul catre Baiut - Bloaja - Trestia - Fauresti - Surdesti.
Am avut un week-end frumos!

3 comentarii :

marada spunea...

Fericitule!

Elena spunea...

Minunat!

Cris-Mary spunea...

Foarte frumaos da nu mi-i ciuda pt ca am fost si eu in Salaj :D hahaha ...e prima oara cand nu te invidiez :D

Blog Widget by LinkWithin