luni, 9 mai 2011

"Acum primesti inapoi tot TVA-ul” de la Flanco - o mare ţeapă

Campania "Acum primesti inapoi tot TVA-ul” de la Flanco este o mare ţeapă!!!
Si spun acest lucru deoarece, fiind in cautarea unei masini de spalat, stiu preturile practicate in magazin inainte de aceasta "promotie", precum si cele practicate acum, cu aceasta "promotie".

Inainte de inceperea promotiei, au scumpit preturile cu mult peste 24%.

Va dau doar un exemplu de scumpire cu 40.94%.
Aceasta masina de spalat era inainte la ei pe site la pretul de 1099 lei. Acum la ei pe site este afisat ca pretul vechi a fost 1549, si nu 1099!!!! Diferenta de 1549-1099=450 lei, inseamna o scumpire de fix 40,94%.
Tot la ei pe site scrie ca "Economisesti 300 lei" cu aceasta "promotie" a lor, putand cumpara acum aceasta masina la pretul de 1249 lei.
Deci, daca inainte de Paste luai aceasta masina de spalat cu pretul de 1099 lei, acum, atentie - cu reducerea de 24%, cumperi aceasta masina cu 1249 lei - deci pierzi 150 lei! Halal promotie!!!

Am intrebat in magazin daca au succes cu aceasta oferta si mi-au zis ca foarte mare ... le-am zis: multi romani fraieriti fara sa stie...

Foarte important de precizat este si faptul ca preturile de pe site-ul lor sunt muuult mai mici decat cele din magazin, si nu precizeaza acest lucru pe site, lasandu-ti impresia ca mergand in magazinele lor o sa gasesti cel mai bun pret de pe piata, cand colo acest lucru nu e adevarat, in magazin preturile fiind cu cel putin 150 lei mai mari decat pe site. Ca sa nu mai vorbesc ca au un site de tot rahatul.

Ca o parere personala: personalul din aceste magazine este extrem de slab pregatit... le ceri detalii si habar nu au de ele ... nasol. Totusi, in Domo, in Baia Mare am intalnit un baiat foarte bine pregatit - de ar fi toti ca el ... .

Legat de preturi am sa spun doar ca la Altex preturile mi se par cele mai mici + ce-mi place la Altex e ca au un site bine pus la punct.

Ca o concluzie la acest articol: aveti grija de unde cumparati, s-ar putea ca interesandu-va putin mai mult sa economisiti niste milioane bune.

7 comentarii :

marada spunea...

Si eu am fost sambata prin magazine si am observat acelasi lucru. Mai mult, pentru a ti se oferi o garantie pe o perioada mai lunga trebuie sa platesti o suma deloc de neglijat.
Tocmai venise si o tanara cu un fier de calcat abia cumparat care se defectase. Vanzatorul a expediat-o in alta parte a orasului unde ,zicea el, e un atelier. Am plecat repede si am renuntat la cumparaturi de la ei.

Tivadar Emanuel spunea...

@Marada: stiu despre ce garantie vorbesti ... e garantia oferita de ei .. nu cea oferita de marca a carui produs il cumperi - garantia asigurata de producator o ai oricum - nu platesti in plus pentru ea.
Oricum ...e trist ca avem astelfe de "promotii"...

Tivadar Emanuel spunea...

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=772901

Cristian spunea...

I'm facebook sharing you.

Dana Gherman spunea...

"Misto" promotie! Asta ar trebui trimis peste tot sa vada lumea...Adevarul e ca e prost cine da nu cine cere.

Rappa_ru' spunea...

E bine de stiut ! Multumim Manu si salutare !

Tivadar Emanuel spunea...

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=772901&view=findpost&p=9907135

Blog Widget by LinkWithin