joi, 8 mai 2008

Esenţele tari ale matematicii

Esenţele matematicii” este o cărticică ce cuprinde notiţe şi exerciţii rezolvate pentru liceu, fiind mai ales un suport de bază în pregătirea pentru BACALAUREAT. Totul este prezentat într-un mod simplist, pe înţelesul tuturor.
Această cărticică cuprinde multe exerciţii rezolvate în amănunţit. Am folosit un limbaj simplu, uşor de înţeles, insistând mai ales pe înţelegerea noţiunilor. Şi tocmai datorită faptului că ştiu că eşti satul(ă) de definiţii, teoreme şi iar definiţii, teoreme, în această carte ele lipsesc aproape cu desăvârşire.


Pentru mai multe informaţii vă invit să vizitaţi şi pagina mea personală:

http://www.tivadar-emanuel.com/

• Pe site-ul de mai sus puteţi, la rubrica ‘Răsfoieşte carneţel’, să parcurgeţi 6 pagini ale carneţelului, din cele 120 existente în formatul real:
http://www.tivadar-emanuel.com/carnetel.html .
• Cartea se poate şi comanda, existând diverse posibilităţi de a face acest lucru – vezi ‘Contact’ – pe site-ul de mai sus: http://www.tivadar-emanuel.com/contact.html sau poţi lăsa mesaj chiar aici!Pentru a lăsa un comentariu dă click pe link-ul cu ‘COMENTARII’ de mai jos , urmând a scrie comentariul tău şi a-ţi alege identitatea – semnându-te (dacă selectezi ‘Nume/Adresă URL’), rămânând în anonimat (dacă selectezi ‘Anonim’) sau alegând una dintre celelalte două opţiuni posibile. Mulţumesc anticipat tuturor celor care comentează!

2 comentarii :

Anonim spunea...

19+19+19+...+19 = 19

Tivadar Emanuel spunea...

...mai mult sau mai putin ...

Blog Widget by LinkWithin